În plină pandemie, Arhiepiscopia Târgoviștei a trimis la mare copiii dintr-un centru social
Autor: Alexandru Ichim pe 13 iul, 16:15 | Social

Foto: Arhiepiscopia Târgoviștei

Deși este încă stare de alertă, iar România se află și ea în plină pandemie de coronavirus, Arhiepiscopia Târgoviștei a trimis la mare mai mulți copii de la un centru social.

Cu toate acestea, reprezentanții bisericii susțin că au respectat normele de distanțare socială, iar cei mici au fost supravegheați permanent. 

”La inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Eparhia noastră a oferit o tabără în stațiunea Eforie Nord, în perioada 5-10 iulie 2020, celor 5 copii de la Centrul Rezidențial-Apartament de tip familial Sf. Ier. Nicolae al Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină. Cu acest prilej, copiii au vizitat Catedrala Ortodoxa din Constanța, acvariul și noua atracție Roata Panoramică de pe faleza Cazinoului. În excursie, copiii au respectat regulile de distanțare socială și au fost permanent supravegheați din punct de vedere sanitar”, se arată într-un comunicat de presă. 

Aceasta nu este singura deplasare pregătită pentru copii

 

”Săptămâna viitoare, Eparhia noastră le va oferi acestor copii și o tabără la Mânăstirea Peștera, cu ajutorul Mitropolitului Nifon”, a mai precizat Arhiepiscopia. 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri