Înaltă decorație acordată de MS Margareta pentru sublinierea legăturilor Casei Regale cu statul francez
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Crucea Casei Regale a României, acordată de MS Margareta ambasadoarei Franței, Michele Ramis
Crucea Casei Regale a României, acordată de MS Margareta ambasadoarei Franței, Michele Ramis
Ambasadoarea Franţei la Bucureşti, Michele Ramis, a primit, luni, decoraţia Crucea Casei Regale a României, din partea Custodelui Coroanei, Margareta, în cadrul unei ceremonii restrânse, la Palatul Elisabeta.

Decoraţia i-a fost acordată ambasadoarei ”pentru a onora munca diplomatică şi de reprezentare a statului francez, pentru contribuţia sa semnificativă la aprofundarea bunelor relaţii dintre România şi Republica Franceză, două naţiuni prietene, pentru sublinierea legăturilor Casei Regale a României cu statul francez şi rememorarea acţiunilor suveranilor români în Franţa după Primul Război Mondial, pentru încurajarea culturii şi economiei prin programe bilaterale care întăresc legăturile societăţii civile, legăturile educaţionale şi industriale” pe care cele două state le au în cadrul Uniunii Europene.

Crucea Casei Regale poate fi acordată unor membri ai Casei Majestăţii Sale sau colaboratorilor Casei Regale a României. De asemenea, decoraţia poate fi acordată unor personalităţi din România sau din străinătate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel