Inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Chirieac: Peste asta nu se mai poate trece. O eroare gravă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat evenimentul de inaugurare a metroului din Drumul Taberei, care va avea loc astăzi, la ora 12.00.

"Aţi spus că ultima magistrală de metrou a fost inaugurată de Nicolae Ceauşescu și soţia şi, acum, noua magistrală de metrou, postrevoluţie, este inaugurată de Klaus Iohannis şi Ludovic Orban. Peste asta nu se mai poate trece, în acest moment. Imaginea bate, din punctul meu de vedere, greşeala gravă a strategiilor de campanie PNL. Nu se poate să îţi tragi tu lucrul tău, tu Iohannis să te dai singur cu metroul. După o oră, vin slujitorii, membri ai Guvenrului, oficiali să se dea şi ei cu metroul. Ei, altminteri, mergând cu "Merțanul" seria 1100, nu ştiu de care. După care vine poporul muncitor, care ar trebui să îi voteze peste două săptămâni. Este o eroare gravă de campanie. A sesizat-o presa, n-au sesizat-o strategii de campanie şi nu au sesizat-o protagoniştii, domnul Iohannis şi domnul Orban", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

"Am rămas în Epoca de Piatră"

"S-a întâmplat fix în campanie, dar această mişcare anulează mult din impact. Normal, mă aşteptam să nu vină președintele Iohannis la inaugurare şi să dea un comunicat în care să spună că, dacă românii îi votează Guvernul său, nicio magistrală nouă de metrou din Bucureşti sau din alt oraş din România nu se va mai construi în zece ani. În zece ani, americanii au pus un om pe Lună. Noi, în zece ani, am făcut şapte kilometri de metrou. Ce poţi să spui? Doar că am rămas în Epoca de Piatră. Şi mai e un gest... Dacă te doreai integrator, că asta au spus strategii de campanie, puteai să îi chemi pe toţi premierii care au avut o contribuţie la acest metrou. Trebuia să îl chemi pe Boc. Nu îl voiai pe Băsescu acolo. De asemenea, trebuia să-l chemi pe Ponta, care a dat drumul la lucrări", a mai spus analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel