Încă un bancomat aruncat în AER în Lumina (Constanța). Hoţii au fugit cu o sumă de bani
Autor: Andrei Itu pe 26 feb, 12:18 | Stiri

O explozie la un bancomat din incinta unei societăţi comerciale din comuna Lumina a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, persoane necunoscute sustrăgând o sumă de bani şi fugind cu un autoturism, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Conform IPJ, poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112, în noaptea noaptea de marţi spre miercuri, că la un bancomat din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Lumina a avut loc o explozie. Din primele verificări efectuate a reieşit că persoane cu identitate necunoscută ar fi sustras o sumă de bani, reuşind să fugă de la faţa locului cu un autoturism.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, furt şi nerespectarea regimului materiilor explozive. 'Poliţiştii au instituit filtre şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii şi depistării persoanelor implicate', au menţionat reprezentanţii IPJ Constanţa, potrivit Agerpres.

Te-ar putea interesa și ....
Stiri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri