Încă un DEPUTAT PSD a trecut la PNL
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Un al treilea deputat social-democrat s-a afiliat grupului PNL, miercuri, acesta fiind din 'lotul' de la PSD care a susținut învestirea actualului Guvern.

Deputatul PSD Cristina Burciu și-a anunțat, miercuri, afilierea la grupul parlamentar al PNL, după ce la sfârșitul lunii octombrie, anunțase că va vota învestirea Guvernului Orban, pe motiv că România trebuie să intre într-o zonă de stabilitate.

"Subsemnata Burciu Cristina, prin prezenta că aduc la cunoștiință faptul că, începând cu data de 4 decembrie 2019, îmi încetez activitatea în calitate de deputat al Grupului parlamentar al PSD și voi activa în Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal", se arată în informarea trimisă conducerii Camerei Deputaților de Cristina Burciu.

Cristina Burciu a anunțat la sfârșitul lunii octombrie că va vota Guvernul Orban, pe motiv că România trebuie să intre într-o zonă de stabilitate.

Alți social-democrați mutați la PNL

Elena Hărătău, alt deputat PSD care a votat învestirea Guvernului Orban, a anunțat, recent, conducerea Camerei Deputațillor, că a demisionat din grupul PSD și că va activa în grupul parlamentar al PNL. De asemenea, fostul deputat PSD Mihaiță Găină, care a votat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Dăncilă, a trecut în grupul parlamentar PNL. Găină și-a dat demisia din PSD pe 1 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel