Încălțăminte de damă – care sunt cele mai bune alegeri și cum să îi purtați pentru a fi în tendințe (P)
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Când vine vorba de încălțămintea de toamnă / iarnă 2021-2022, foarte multe stiluri se bucură de o popularitate incredibilă. Sigur, nu putem depăși sezonul rece fără o pereche de cizme de încredere, însă vom observa că unele opțiuni de încălțăminte prezintă caracteristici distinctive, motiv pentru care se află deja în topul preferințelor.

De la pantofi cu tocuri înalte, botine expresive și până la încălțăminte confortabilă, perfectă pentru mers pe jos, designerii au încercat să aducă din nou la viață conceputul de încălțăminte cu adevărat confortabilă, dar și cu unele caracteristici distractive. Femeile care adoră încălțămintea cu toc înalt sunt cele mai avantajate, deoarece în acest sezon, adidașii confortabili sunt ușor dați la o parte, designerii propunând tot felul de tocuri. De fapt, pantofii cu toc din sezonul de toamnă / iarnă 2021-2022 se numesc „tocuri de răzbunare”, deoarece designerii își doresc să compenseze timpul petrecut în casă în perioada de lockdown. 

2. -imagine fara descriere- (botine-dama_50122900.jpg)

Care sunt cele mai populare modele de încălțăminte pentru sezonul de toamnă / iarnă 2021-2022

Botine cu toc pătrat. Dacă discutăm despre botine dama, atunci clasicul stil din anii '60 popularizat de André Courrèges și Mary Quant pare să capteze atenția femeilor în acest sezon. Botinele sunt acum văzute ca o afirmare a puterii personale, mai ales dacă ne gândim la botinele albe cu toc pătrat, care sunt acum atât de populare. Unii designeri au păstrat aspectul clasic de botină cu toc pătrat și au interpretat-o în negru dramatic, în timp ce alți designeri au optat pentru piele albă de aligator. 

Cizme din blană. Dacă vă întrebați cum arată cizmele din blană, atunci imaginați-vă o pereche tradițională de UGG-uri, doar că cizmele sunt îmbrăcate la exterior cu blană. Au apărut mai întâi în spectacolele designerului Celine, apoi la Chanel și apoi la Miu Miu. Deși cizmele din blană arată ca picioarele Omului de Zăpadă, par să fie din ce în ce mai populare, atât la ținute casual, cât și la ținute de stradă. Par să reprezinte un amestec potrivit de confort și distacție. Pot fi purtate la o pereche de blugi simpli, dar și la rochii, mai ales dacă doriți să vă expuneți cizmele în întreaga lor splendoare. 

Cizme metalice. Cizmele metalice cu toc înalt, cum sunt cele propuse de Balenciaga, cu siguranță nu vor rămâne neobservate. Cu toate acestea, dacă doriți o pereche de cizme metalice puțin mai subtile, aruncați o privire către cizmele metalice semnate Jil Sander sau Victoria Beckam. Sunt ideale pentru ringul de dans și nu numai. 

Cu ce impresionează încălțămintea de damă din sezonul de toamnă / iarnă 2021-2022

Dacă pantofii cu toc înalți meniți să răzbune perioada de stat în casă nu vi se par tocmai confortabili, alte tendințe de pantofi din toamna anului 2021 par să fie create pentru a fi purtate toată ziua. De exemplu, balerinii, încălțămintea în stil Oxford pe care o puteți găsi și pe Answear, dar și încălțămintea cu platforme au cucerit acest sezon. Totuși, accesoriile ornamentale diferă de cele din sezoanele trecute, acum atenția noastră fiind captată de pietre prețioase robuste, de catarame și de curele. 

De exemplu, pantofii Oxford se numără printre cele mai populare tendințe de încălțăminte din 2021. Numit după colegiul din Anglia, acest element de bază clasic s-a reîntors cu unele elemente absolut vibrante. În timp ce Armani a optat pentru pantofi Oxford clasici, Gucci a proiectat pantofii Oxford cu toc pentru a fi purtați cu șosete groase, iar Philip Lim a asociat designul clasic al pantofilor Oxford cu tonuri pământii. Pentru ținute impecabile, pantofii Oxford se pot purta la costume de birou, la blugi, pantaloni skinny, dar și la rochii și fuste. Dacă preferați look-ul de școlăriță propus de Gucci, atunci numaidecât purtați pantofii Oxford cu șosete groase și fuste ușor ample. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel