Incendiu la o mănăstire din Tulcea. Pompierii au intervenit de urgență
Autor: Alexandru Ichim pe 10 aug, 20:29 | Social

Intervenție urgentă a pompierilor la o mănăstire din județul Tulcea. 

În această după-amiază, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea a fost anunțat, printr-un apel la 112, despre un incendiu care a cuprins două case nelocuite din incinta Mănăstirii Vovidenia în localitatea Slava Rusă.

”La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje, din cadrul Stației de pompieri Babadag, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Tulcea. La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la vegetație uscată, lăstăriș, mărăciniș pe o suprafață de 300 mp și la două case dezafectate din curtea mănăstirii”, se arată într-un comunicat de presă. 

Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Din fericire, nu au fost victime, iar prin intervenția promptă a salvatorilor s-a îndepărtat pericolul de propagare a incendiului la alte obiective aflate în apropiere. Cauza probabilă producerii incendiului a fost foc deschis în spații deschise.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri