Urmărește emisiunea live
Update: Au fost chemate autospeciale din judeţele alăturate! Incendiu la o staţie de reciclare din Buzău. Nor uriaş de fum
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Incendiu la o staţie de reciclare din Buzău. Sursa: Pixabay
Incendiu la o staţie de reciclare din Buzău. Sursa: Pixabay
Un incendiu puternic a izbucnit la un centru de reciclare din Buzău. Norul uriaş de fum care se ridică din cauza flăcărilor se îndreaptă către oraş. 

Update: "Vor veni autospeciale din judeţele limitrofe, Prahova şi Brăila. Nu sunt victime, iar traficul este blocat. Sunt 2 maşini de pompieri acum, vor mai veni 3 autospeciale din celelalte judeţe", a declarat Adina Moiseanu, subprefectul de Buzău, la Antena 3. 

Update: "Viteza vântului s-a intensificat, fumul se îndreaptă spre Buzău, s-a emis Ro Alert. Intervenţia durează de o oră şi jumătate. Incendiul este sub control, dar este amplificat de vântul puternic din zonă. Fumul se îndreaptă spre oraş, drept pentru care am emis Ro Alert, în care am atenţionat populaţia să rămână în casă şi să îşi închidă geamurile. Este o avertizare generală, pe o suprafaţă mult mai mare, dar în momentul de faţă persoanele afectate sunt cele din partea de sud a municipiului", a declarat Vasile Prahoveanu, de la ISU Buzău. 

Pompierii veniţi la faţa locului încearcă să stingă flăcările, dar condiţiile meteo amplifică flăcările. 

Potrivit ISU Buzău, în curând se va emite şi o avertizare Ro ALERT din cauza norului uriaş de fum. 

Vom reveni cu detalii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel