Incendiu puternic în Giurgiu. O bătrână a suferit arsuri grave
Autor: DCNews Team pe 24 ian, 18:55 | Social

Imagine cu rol ilustrativ

O femeie de 86 de ani din municipiul Giurgiu a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu.

Vineri după-amiază, pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă, pe str. Ramadan din municipiul Giurgiu. La momentul sosirii, echipajele de pompieri au constatat faptul că incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă la nivelul locuinţei şi se propagase şi la acoperişul unei case învecinate.

Femeia a fost găsită în curtea imobilului şi avea arsuri la nivelul feţei şi membrelor superioare. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor şi a transportat-o la UPU Giurgiu. În urma incendiului, la primul imobil au ars materialele combustibile din interior şi acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp, iar la casa vecină, acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp. 'Cauza probabilă a producerii incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire', precizează ISU Giurgiu, potrivit Agerpres.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri