Incendiu violent în BRAGADIRU. Pericol de EXPLOZIE - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un puternic incendiu a izbucnit la Fabrica de orez din Bragadiru. Pompierii intervin cu forțe sporite. 

UPDATE 20:37: Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare, anunță IGSU. Pentru asigurarea zonei de competență a ISU BIF, în locul autospecialelor angrenate în intervenția din Bragadiru, au fost trimise în sprijin 10 autospeciale din cinci județe, câte două autospeciale de la următoarele ISUJ: PH, IL, CL, DB, GR.

UPDATE 19:37: Conform reprezentanților ISU București - Ilfov, se acționează în mod preponderent din exterior și de la înalțime, pentru stingerea incendiului. 

Există risc de prăbuștire a halelor, a mai precizat ISU. 

La fața locului acționează 24 de autospeciale de stingere și se suplimentează forțele de intervenție cu încă cinci autospeciale. 

Intervenția este condusă de inspectorul șef ISUBIF.

La ora 19:27 a fost transmis un mesaj de avertizare a populației prin sistemul RO-Alert privind incendiul produs în localitatea Bragadiru.

- Știrea inițială - 

Un incendiu violent a izbucnit în această seară la Fabrica de orez de la Bragadiru, în apropiere de Șoseaua de Centură. Cel puțin 20 autospeciale de pompieri acționează în acest moment la fața locului. Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum. 

Conform reprezentanților ISU București Ilfov, ard două hale, dar și vegetația dintre acestea. Sunt afectate și mai multe silozuri de depozitare.

Suprafața afectată este de aproximativ 5000 mp, cu posibilități de propagare. Este o ardere puternică, cu degajare mare de fum. Fabrica se ocupă cu ambalarea și distribuția produselor alimentare, în principal a orezului.

În depozit se găsesc recipiente ușor inflamabile și explozibile.

Nu se cunoaște momentan cauza incendiului și nici dacă există victime, însă se presupune că a izbucnit de la vegetație.  Se pare că angajații erau la muncă. Aceștia au fost evacuați imediat. 

Deocamdată, nu s-a luat decizia evacuării celor care locuiesc în casele și blocurile din apropiere, însă nu este o variantă exclusă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel