Începe CALVARUL şoferilor de pe Valea Prahovei. Ce se întâmplă pe DN1
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Trafic aglomerat in Sinaia
Trafic aglomerat in Sinaia
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, traficul rutier s-a intensificat pe sensul de urcare al  DN 1 Ploiești – Brașov.

Astfel, traficul rutier este intens pe sensul către stațiunile montane, între  kilometrii  132 – 133, în stațiunea Bușteni, fiind coloană în mișcare (35-40 km/h ), dar și pe tronsonul cuprins între localitățile Posada și Comarnic (km. 104+500 de metri – 107), valorile de trafic fiind crescute și se circulă în coloană, cu viteză redusă.

Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, circulația se desfășoară în condiții normale, cu aproximativ 20 de autoturisme/minut, valorile de trafic fiind așteptate să crească în orele următoare. Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului atât pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, cât și pe Autostrada Soarelui.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic, transmite Poliţia Rutieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel