Închiderea teatrelor. Marinela Țepuș (Nottara): Abia ne ducem zilele, am niște întrebări pentru ministrul Sănătății
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Închiderea teatrelor. Marinela Țepuș (Nottara): Abia ne ducem zilele, am niște întrebări pentru ministrul Sănătății  /  Sursă foto: Facebook Marinela Țepus
Închiderea teatrelor. Marinela Țepuș (Nottara): Abia ne ducem zilele, am niște întrebări pentru ministrul Sănătății / Sursă foto: Facebook Marinela Țepus
Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara, a vorbit despre posibilitatea închiderii teatrelor.

Marinela Ţepuş, directorul Teatrului Nottara, a avut o intervenție telefonică la Antena 3 și a vorbit despre intenția Guvernului de a închide iar teatrele:

„Înțeleg că la recomandarea epidemiologilor se face acest calcul? Păi, când a scăzut și s-a făcut celălalt calcul, nu tot la recomandări s-a făcut? Suntem confuzi, mai există credibilitate cu aceste calcule? Eu cred că nu.

Am niște întrebări, chiar pentru domnul ministru al Sănătății. S-au făcut niște statistici pentru a arăta care sunt focarele în teatre, câți oameni s-au îmbolnăvit în teatre? La noi, fiecare spectator semnează și face o declarație pe proprie răspundere, lăsându-ne telefoanele. Avem, de la începutul pandemiei până acum, la 150 de angajați, doar 9 cazuri de infecție. Niciunul dintre colegii mei nu au transmis mai departe. Toți au stat în carantină.

Fără o statistică reală, fără a știi cât de periculos e să mergi la restaurant, la teatru, sau să mergi la școală, auzim că a crescut, în școli, numărul de cazuri. Oare, copiii aceia nu s-or fi dezinfectat la telegondolă, pe pârtie, unde e mare înghesuială și unde nu se ocupă nimeni.

Abia ne ducem zilele, am luat toate măsurile, vindem un loc da unul nu, avem un liber între rânduri, mai mult decât atât ce putem face? Nu am avut nicio reclamație că un spectator s-ar fi îmbolnăvit în teatru.

Toate teatrele de stat sunt subvenționate în proporție de 90-05%, nu știu ce se dorește. A fost un atac scandalos în care, culmea, o doamnă critic de teatru a avut o revelație că, tocmai acum, nu avem aviz de funcționare ISU. Da, teatrele din București nu au aviz ISU și nici nu vor primi. Dacă toate lucrurile astea sunt spuse acum, când abia mai existăm, dar când publicul vine la teatru, noi vindem biletele în 2-3 zile. Nici școlile nu au aviz de funcționare ISU“, a precizat Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel