Inconștiență la volan. Mașină, cu VITEZĂ pe contrasens. La un pas de TRAGEDIE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
O mașină a fost filmată în timp ce mergea cu viteză pe contrasens, aproape de Sibiu. A evitat la LIMITĂ accidentul cu un TIR.

Un șofer a fost filmat în timp ce conducea pe contrasens pe DN 7, aproape de intrarea în Sibiu, iar imaginile au fost postate pe un grup de Facebook dedicat traficului din Sibiu.

Autorul clipului spune că este vorba despre ”inconștiență la volan la ora 5 dimineața”. În plus, din imagini se pare că la volan s-ar fi aflat o femeie.

”Imaginile au fost vizualizate de către polițiștii Serviciului Rutier Sibiu. Din păcate, din imagini nu s-au putut stabili elemente care să conducă la identificarea autoturismului și, ulterior a persoanei care l-a condus. Dacă acest lucru ar fi posibil, conducătorul auto ar fi putut fi invitat la sediul Serviciului Rutier Sibiu pentru a stabili motivul sau condițiile în care a ajuns să ruleze pe contrasens, expunându-se unui pericol iminent atât pe el cât și pe ceilalți participanți la trafic. Legislația în vigoare privind circulație pe drumurile publice stipulează foarte clar că aplicarea unui sancțiuni contravenționale se face doar dacă abaterea  este constatată direct de către polițistul rutier sau prin mijloace tehnice omologate”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, pentru turnulsfatului.ro

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel