INCREDIBIL ce s-a întâmplat cu cățelușa Cristinei Țopescu: ”N-am crezut că voi ajunge să scriu despre asta”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
A fost lansat un apel pentru Sisi, cățelușa Cristinei Țopescu.

„Eu nu înțeleg poveștile astea. Avem una bucată cățelușa Sisi. Dresată timp de 6 luni de o fată frumoasă. La Sibiu.

Da, cățelușa Cristinei Țopescu. N-am crezut că voi ajunge să scriu despre cățelușa asta, dat fiind că n-am cunoscut-o pe Cristina și, la câți prieteni am văzut că are atunci când s-a stins (căci, nu-i așa? deși a murit înconjurată doar de câinii ei, mulți au spus mai apoi cât de buni prieteni îi erau!), am gândit că nu va fi nevoie de ajutorul meu. Am crezut că prietenii ei (așa cum îmi place să gândesc că ar face mulți dintre prietenii mei) se vor “bate” pe cățeii rămași, vor încerca să îi salveze, să fie astfel, pentru încă puțin, alături de Cristina. Dar na. Nu e așa.

Realitatea e alta. Și, dacă n-aș fi aflat-o de la buna mea Oana Pellea, aș fi crezut că totul e bine cu Sisi.

Sisi însă a rămas în grija temporară a unui om care s-a oferit să o dreseze. Acest “temporar” a durat 6 luni, timp în care Sisi a devenit un cățel ascultător. Sisi își caută OM. O curte fără alți câini și fără găini. Cum facem? Găsim un OM? Unul singur? Un OM frumos.

(...) Mai multe detalii găsiți pe #sisi. Please help! Sharing is caring, fraților. Ține doar de noi să facem un bine”, a scris Ioana Nicolau pe contul de Facebook, mesajul fiind distribuit și de actrița Oana Pellea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel