Incredibil! Oana Lovin l-a BĂGAT în încurcătură. Ce a pățit polițistul care a ajutat-o să ajungă la Sfanta Parascheva
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Polițistul care a ajutat-o pe Oana Lovin să ajungă mai în față la racla Sfintei Parascheva riscă cea mai dură sancțiune. 

Oana Lovin și Codruța Cerva au atras atenția tuturor atunci când au decis să meargă la Iași, la racla Sfintei Parascheva. Ei bine, Oana Lovin a fost ajutată de un polițist să meargă mai în față, iar acesta riscă acum o sancțiune uriașă. 

Agentul de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean care a ajutat-o pe Oana Lovin își poate pierde acum locul de muncă.

Conform informațiilor, acesta a ajutat-o pe tânără să ajungă la locul dorit cu toate că nu avea buletin de Iași, iar reglementările arată că la momentul pelerinajului nu ar fi putut intra în curtea catedralei mitropolitane din oraș. Mai mult, polițistul ar fi părăsit postul stabilit, i-ar fi promis Oanei Lovin care nu avea drept să ajungă la moaște și nu a purtat nici mască de protecție, citează playtech.ro

Ce a transmis IPJ Iași

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, în care este prezentat un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, vă comunicăm următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a dispus efectuarea de verificări, prin Biroul Control Intern, pentru stabilirea situaţiei de fapt, urmând ca, în funcţie de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale în consecinţă”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel