Infectat cu COVID, MORT la câteva ore după ce a REFUZAT internarea. "PĂCAT"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un bărbat infectat cu COVID-19 a murit la câteva ore după ce a refuzat internarea.

Un gălățean de 45 de ani, care avea obezitate de gradul 3 și a ieșit pozitiv cu SARS-CoV-2, a murit la câteva ore după ce a refuzat internarea. Bărbatul care a murit avea obezitate de gradul trei.

El a fost depistat ca fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2 duminică, iar marţi s-a prezentat la spital, însă a refuzat internarea susţinând că se simte bine.

El tuşea, dar nu avea febră sau alte simptome ale infecţiei, au stabilit medicii gălăţeni. Câteva ore mai târziu, starea de sănătate i s-a degradat şi bărbatul a murit.

Ce spune prefectul din Galați

„Nu avea febră, el tuşea, dar a refuzat internarea, a spus că se simţea bine. Aseara (marți seara - n.r.) s-a degradat starea lui de sănătate. O ambulanţă a ajuns la domiciliul persoanei în jurul orei 1.00, dar din păcate nu au putut să o salveze, deşi au aplicat metode de resuscitare. Nu s-a mai putut face nimic, păcat, este o viaţă pierdută”, i-a declarat, miercuri, pentru Mediafax prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avramescu.

Miercuri, la Galaţi au fost înregistrate 53 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 şi trei decese. În total, de la debutul epidemiei 1365 de gălăţeni s-au infectat, dintre care 107 au murit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel