Informația zilei despre Ludovic Orban
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ce se întâmplă astăzi cu premierul României? 

Este președintele PNL și premierul României. Unii spun că este unul dintre cei mai vechi politicieni din țara noastră. Nu este un ”om nou” și i-a întâlnit pe toți și toate. În spațiul public, își dovedește diplomația în cuvinte multe. Sunt multe dăți în care nu vrea să ne spună nimic, dar ne spune cuvinte multe. Pentru că știe că așa e politica și mai știe că jurnaliștii, comozi sau nu, trebuie ținuți aproape. Nu cred că cineva se poate plânge că Ludovic Orban nu-i răspunde la telefon. Răspunde tuturor, la orice oră, sau sună chiar el înapoi, de la înălțimea scaunului pe care-l ocupă. Nu te trimite la biroul de presă, miniștri sau consilieri, așa cum o fac chiar miniștrii săi... Deși pare mereu ocupat, e mereu disponibil să răspundă la orice nelămurire. Funcția nu l-a schimbat, deși mulți ne așteptam la asta, rămânând omul care ne răspunde chiar și când n-o face punctual.

Pe scena politică, a demonstrat că perseverența e cheia. Mereu a vrut mai mult și, cu greu, în timp, a și obținut, în vreme ce alții s-au pierdut pe drum. Unii spun că ar fi în diverse conflicte, ba cu Rareș Bogdan, ba cu Klaus Iohannis. Și dacă ar fi, conflictele de păreri sunt o armă în democrație și, aplicate corect, sunt calea spre evoluție. Un lucru e sigur, la cât a luptat să ajungă unde e acum, sigur nu va pleca fără război, măcar unul rece. 

Născut în 25 mai 1963, Ludovic Orban își petrece a 57 aniversare a vieții sale în funcția de premier al României și președinte al PNL. ”La mulți ani!” cu decizii înțelepte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel