Informație BOMBĂ despre SIE. Predoiu: Nimeni n-a sesizat acest lucru! VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Silviu Predoiu, cel mai longeviv director operativ al SIE, candidat pentru Parlamentul României din partea Pro România, a oferit un interviu pentru DC News.

Generalul Silviu Predoiu a dat cărțile pe față într-un interviu acordat pentru DC News.

Silviu Predoiu, cel mai longeviv director operativ al SIE și candidat Pro România la alegerile parlamentare a subliniat, la DC News, că  „SIE este singura structură de informații din România care nu a fost membră în Academia de Studii de Securitate. Nimeni n-a sesizat acest lucru, deși era foarte grăitor.”

„Serviciul de Informații Externe n-a fost membru pentru că a refuzat. I s-a părut că e ceva în neregulă cu acea structură. SIE n-a fost invitat într-o sufragerie anume. A fost singurul absent al unei nopți anume”, a mai spus Silviu Predoiu.

Predoiu: SIE are doctori pe bune

De asemenea, Silviu Predoiu a amintit de „chestiunea doctoratelor”. 

Potrivit celor spuse de general, la SIE există „doctori pe bune” pentru că „n-am aprobat înscrierea dacă nu am știut că este un doctorat pe bune.”

„SIE n-a dorit să fie separat de celalalte, dar a fost cumva altfel. (...) Am fost interpelați, n-am răspuns public, am răspuns separat”, a precizat Silviu Predoiu la DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel