INFORMAȚIILE MOMENTULUI în România. Nu le rata - 27 iulie 2020
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Informațiile pe care nu trebuie să le ratezi!

DCNews vă prezintă, în rândurile următoare, cele mai importante știri din prima parte a zilei de luni, 27 iulie 2020:

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 1.104 cazuri noi de coronavirus și 19 decese ale unor pacienți infectați. Toate datele, AICI!

Analistul politic Andrei Vlăşceanu a spus, la DC News TV, care este „cel mai negru coşmar al lumii" în acest moment. VEZI ȘI: Cel mai NEGRU coşmar al planetei. Vlăşceanu, analist: Eşec total! Sunt prea multe interese / VIDEO

Senatorul Marius Marinescu a reacționat după ce puii unei ursoaice au fost loviți mortal de un tren în zona Castelului Cantacuzino din Buşteni. Declarații exclusive AICI!

ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea AFLĂ AICI

Ludovic Orban a anunțat că analizează mai multe măsuri pentru evitarea aglomerației în zonele aglomerate, una dintre ele fiind posibilitatea de a impune purtarea măștii în astfel de spații, chiar dacă sunt în aer liber. Declarațiile complete, AICI!

Cea mai așteptată informație este răspunsul la următoarea întrebare: vor fi alegeri locale pe 27 septembrie 2020? DC News a lansat un sondaj cu întrebarea dacă alegerile trebuie să aibă loc la finalul lunii septembrie sau dacă trebuie să fie amânate. REZULTATUL AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel