INFORMAȚIILE MOMENTULUI în România. Nu le rata - 27 iulie 2020
Autor: Rodica Mitu pe 27 iul, 15:47 | Info utile
Exclusiv

Informațiile pe care nu trebuie să le ratezi!

DCNews vă prezintă, în rândurile următoare, cele mai importante știri din prima parte a zilei de luni, 27 iulie 2020:

 

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 1.104 cazuri noi de coronavirus și 19 decese ale unor pacienți infectați. Toate datele, AICI!

Analistul politic Andrei Vlăşceanu a spus, la DC News TV, care este „cel mai negru coşmar al lumii" în acest moment. VEZI ȘI: Cel mai NEGRU coşmar al planetei. Vlăşceanu, analist: Eşec total! Sunt prea multe interese / VIDEO

Senatorul Marius Marinescu a reacționat după ce puii unei ursoaice au fost loviți mortal de un tren în zona Castelului Cantacuzino din Buşteni. Declarații exclusive AICI!

ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea AFLĂ AICI

Ludovic Orban a anunțat că analizează mai multe măsuri pentru evitarea aglomerației în zonele aglomerate, una dintre ele fiind posibilitatea de a impune purtarea măștii în astfel de spații, chiar dacă sunt în aer liber. Declarațiile complete, AICI!

Cea mai așteptată informație este răspunsul la următoarea întrebare: vor fi alegeri locale pe 27 septembrie 2020? DC News a lansat un sondaj cu întrebarea dacă alegerile trebuie să aibă loc la finalul lunii septembrie sau dacă trebuie să fie amânate. REZULTATUL AICI.

Te-ar putea interesa și ....
Info utile Vezi toate articolele
Crossuri parteneri