INFORMAȚIILE MOMENTULUI: SONDAJ și anunțuri cheie pentru români
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Informațiile pe care nu trebuie să le ratezi!

DCNews vă prezintă, în rândurile următoare, cele mai importante știri din a doua parte a zilei de marți, 21 iulie 2020:

Autorităţile de reglementare europene ar putea aproba anul acesta primul vaccin contra Covid-19, în contextul rezultatelor promiţătoare anunţate de mai multe companii farmaceutice, anunţă un oficial din cadrul Agenţiei Europene a Medicamentului. Pe larg, AICI: ANUNȚ MAJOR despre un vaccin împotriva COVID-19: Ne pregătim de această posibilitate!

Pe Bogdan Anicescu îl vedeam, în starea de urgență, la fiecare decalarație a autorităților, acesta transformând cuvintele în limbaj mimico-gestual. Unde a „dispărut” acesta, aflați în următorul articol: Unde a DISPĂRUT omul-cheie care apărea mereu cu Arafat, Vela și Despescu. ”Centrul de greutate s-a mutat”

Corpul de control al Ministerului Sănătăţii va face, în perioada următoare, mai multe verificări. Pe larg, AICI: Tătaru trimite Corpul de control la DSP-uri și în spitale

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a avut parte de un scandal cu poliția. Mai multe, AICI: Deputatul Rădulescu, după SCANDALUL din benzinărie: Nu vreau să mai port nicio mască!

Președintele Klaus Iohannis nu a purtat mască permanent la Bruxelles, conform imaginilor publicate de Consiliul European. Cum explică Administrația Prezidențială gestul citiți AICI.

Un sondaj de ultim moment, realizat online, la care au răspuns peste 25.000 de persoane, arată ce cred oamenii despre modul în care PSD s-a descurcat în pandemie. Rezultatele, AICI!

Citește AICI experimentul unui redactor DCNews: Cum e să fii turist străin în Constanța: Ceri suc, dar vânzătorul crede că tu cauți cocaină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel