Urmărește emisiunea live
INFORMAȚIILE ZILEI, 31 iulie 2020 - NU LE RATA
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
România a trecut de 50.000 de cazuri COVID-19. Află, în rândurile următoare, cele mai importante știri din prima parte a zilei de 31 iulie.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, 1.295 de noi cazuri de COVID-19 și 39 de decese înregistrate în ultimele 24 de ore în România. Numărul total al cazurilor a depășit 50.000. INFORMAȚIILE COMPLETE AICI!

Un lider PSD vrea să ofere Guvernului Orban soluția în lupta cu Covid-19. Despre ce e vorba, AICI: Mișcare SALVATOARE pentru asimptomatici, pusă la bătaie de un lider PSD. Replică din PNL: Voi vorbi cu ministrul Sănătății

Când vrei să îți cumperi o locuință într-un ansamblu rezidențial nou, surprins de euforia momentului, riști să uiți aspecte de care îți vei da seama abia după ce vei plăti bani grei. VEZI AICI: Cum să nu iei mare ȚEAPĂ când cumperi un apartament nou. ”Nu ne-am dat seama, deși am venit de cinci ori la bloc înainte să dăm avansul”

Elena Mateescu, directorul ANM, a anunţat cum va fi vremea săptămâna viitoare. VEZI AICI: Temperaturi EXTREME în România! Mateescu (ANM): Ce ne aşteaptă săptămâna viitoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel