INFOTRAFIC, 17 februarie. Circulație îngreunată pe mai multe artere - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Traficul se desfășoară cu dificultate pe mai multe artere, anunță reprezentanții Centrului Infotrafic. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza lucrărilor de asfaltare a carosabilului, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București – Costanța, între kilometrii 29 - 28+500, localitatea Brănești, județul Ilfov, circulația este restricționată pe prima bandă și pe banda de urgență, astăzi, până la ora 16:00.

De asemenea, pe tronsonul kilometric 17+250 de metri – 17+500 de metri al autostrăzii A2 București – Constanța, pe sensul către litoral, în zona localității Cernica, județul Ilfov, au loc astăzi, până la ora 16:00, lucrări de demontare a parapetului median. Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe a doua bandă.

Accident feroviar

Circulația feroviară este oprită pe magistrala 900, la kilometrul feroviar 142+400 de metri, între stațiile CF Stoenești și Drăgănești-Olt, județul Olt, după ce, în cursul nopții, un tren marfar, care circulă pe relația Craiova – București Nord și ce avea în componență 37 de vagoane încărcate cu cereale, a deraiat cu 15 dintre acestea. Cinci vagoane s-au răsturnat și pe celălalt fir de mers, motiv pentru care traficul feroviar este întrerupt în ambele sensuri de mers. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă pagubele materiale sunt însemnate la infrastructura feroviară.

Trafic îngreunat 

Traficul rutier se desfășoară îngreunat, pe o singură bandă, pe sensul către Pitești al DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 169, în zona localității Budești, județul Vâlcea, după ce un autocamion a rămas imobilizat pe partea carosabilă din cauza unei defecțiuni tehnice. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite. Se estimează ca circulația să revină la normal în 45 de minute.

În județul Constanța, pe DN 38 Agigea-Negru Vodă și DN 2A Hârșova-Urziceni se circulă în condiții de ceață, cu vizibilitate redusă sub 150 de metri.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al DN 1A București - Ploiești, în zona localității Mogoșoaia, pe DN4 Oltenița – București, la intrare în orașul Popești-Leordeni, dar și pe Autostrada A1 București – Pitești, pe sensul de intrare în Capitală. Valorile de trafic sunt ridicate și pe Centura București, în zona localităţilor Mogoșoaia, Bragadiru și Pantelimon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel