INFOTRAFIC, 31 martie. DN7, închis în reprize. Cum se circulă în restul țării
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com
Cum se circulă pe principalele artere rutiere din țară, dar și ce restricții sunt impuse. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, până la ora 14.00, circulația se va închide pentru reprize de 20 de minute, pe DN 7 Râmnicu – Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 198+300 de metri și 200, pe raza localității Călimănești, județul Vâlcea, în vederea efectuării lucrărilor la rânguire a versanților.

De asemenea, pe DN 7, pe tronsonul kilometric 232+800 de metri - 233+500 de metri, pe raza localității Câineni, județul Vâlcea, se vor efectua reparații la parapetul metalic, în intervalul orar 09.00 - 16.00, traficul fiind dirijat de piloți de circulație.

Pe DN 7A, între kilometrii 5 și 8, pe raza localităților Brezoi și Valea lui Stan, județul Vâlcea, se lucrează astăzi, între orele 08.00 – 16.00, la decolmatarea șanțurilor și îndepărtarea aluviunilor de pe carosabil. Astfel, traficul se va desfășura pe jumătate din cale, dirijat de piloți de circulație.

Cum se circulă pe principalele artere

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, DN1 București-Brașov și DN7 București-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Domnești, Cățelu și Pantelimon, dar și pe sensul de intrare în București al DN 4 (Popești Leordeni).

Până la sfârșitul lunii mai, circulație deviată pe A2

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 București – Constanța, pe tronsoanele kilometrice 11-17, 27-33, 68 – 75 se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părții carosabile. De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localitățile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricționată circulația pe breteaua de intrare/ieșire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Tot pe autostrada A2, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel