INFOTRAFIC. Restricții de circulație și trafic îngreunat pe mai multe drumuri naționale
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Trafiul rutier se desfășoară cu dificultate în această dimineață pe mai multe artere rutiere principale din țară. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară pe un fir alternativ pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 190+500 de metri, în zona localității Seaca, județul Vâlcea, după ce un autocamion a acroșat o bovină ce se afla pe partea carosabilă, fiind tamponat din spate de un alt autocamion. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite. Se estimează reluarea circulației, în condiții normale, în 30 de minute.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe DN4, pe sensul de intrare în București, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în localitățile Mogoșoaia, Domnești și Pantelimon.

Trafic deviat pe A2

Pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsoanele kilometrice 27 – 17 (Brănești - Cernica, județul Ilfov) și 82 – 74 (Dor Mărunt, județul Călărași), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către București) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Măsura devierii se menține până la data de 30 noiembrie 2020 și se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părții carosabile.

Din cauza unor lucrări de reabilitare a podului peste calea ferată, circulația rutieră este oprită pe DN 61 Giurgiu – Târgoviște, la kilometrul 77+200 de metri, în localitatea Găești, județul Dâmbovița. Restricțiile de trafic se aplică până la data de 15 noiembrie 2021. Circulația autovehiculelor va fi deviată pe rute ocolitoare, în funcție de categoria acestora.

Restricții de circulație în data de 12.10.2020,in funcție de condițiile meteo:
- DN 64 km 104+000 - 105+000 pe raza localității Stuparei se lucrează la reparații asfaltice între orele 07:00 - 18:00.Circulația  rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijat de piloți de circulație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel