INFOTRAFIC, 21 februarie. Trafic în condiții de ceață pe mai multe artere naționale
Autor: Alexandru Ichim pe 21 feb, 08:52 | Info utile

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe mai multe artere din țară din cauza ceții, dar și a unor lucrări la carosabil. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

Semnalăm că pe autostrada A1 Sibiu – Deva și pe mai multe artere rutiere din județele Hunedoara, Arad, Alba, Caraș-Severin, Maramureș, Satu Mare, Covasna, Giurgiu și Teleorman, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață. Pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiți să conducă prudent și să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum.

Lucrări la carosabil 

 

În scopul executării unor lucrări de asfaltare a carosabilului, începând din data de 19 februarie 2020, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța s-a instituit restricție de circulație pe tronsonul kilometric 11+500 – 17. Astfel, circulația rutieră se desfășoară pe ambele sensuri pe calea nr. 2 (sensul către Capitală).

În județul Olt, deplasarea trenurilor pe magistrala 900 a fost reluată (pe un fir) la kilometrul feroviar 142+400 de metri, între stațiile CF Stoenești și Drăgănești-Olt. Din cauza unui eveniment feroviar (un marfar care avea în componență 37 de vagoane încărcate cu cereale a deraiat cu 15 dintre acestea), deplasarea trenurilor fusese întreruptă din data de 17 februarie 2020.

Te-ar putea interesa și ....
Info utile Vezi toate articolele
Crossuri parteneri