INFOTRAFIC. Circulație îngreunată pe mai multe artere naționale
Autor: Alexandru Ichim pe 16 feb, 08:25 | Info utile

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay.com

Polițiștii rutieri informează că traficul rutier este afectat pe mai multe drumuri naționale. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2 Focșani-Adjud, la kilometrul 218, în zona localității Pufești, județul Vrancea, o persoană ce se afla în proximitatea părții carosabile a fost acroșată mortal de un autoturism. Traficul rutier se desfășoară pe un fir, alternativ.

La această oră, nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza condiţiilor meteorologice.

Circulație în condiții de iarnă 

 

Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe artere rutiere din județul Dâmbovița, din acest motiv, pe DN 72, în zona localității Săcuieni, un autotren a derapat și a ieșit în afara părții carosabile.

De asemenea, ninge slab, însă fără probleme de circulație pe drumurile din județele Botoșani, Bacău, Vaslui, Prahova (DN1, între kilometrii 88 (loc. Bănești) – 138 (limită cu județul Brașov), pe DN1A - de la km. 140 pana la km. 160, în zona loc. Cheia), Argeș, Brașov și Covasna.  Se acționează cu utilaje de deszăpezire.

Recomandarea polițiștilor 

 

”Pentru prevenirea accidentelor de circulație, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte”, se arată într-un comunicat de presă. 

Info utile Vezi toate articolele
Crossuri parteneri