INFOTRAFIC. Transporturi agabaritice de joi până sâmbătă
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Imagine cu caracter ilustrativ
Imagine cu caracter ilustrativ
Două transporturi agabaritice vor avea loc de astăzi și până sâmbătă între Portul Olteniţa şi Centura Bucureşti.

Două transporturi cu depăşiri ale maselor şi dimensiunilor rutiere maxime au loc, începând de joi şi până sâmbătă, între Portul Olteniţa şi intersecţia dintre Centura Bucureşti şi Drumul Judeţean 401, informează Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Traseul celor două transporturi este următorul: Port Olteniţa, DN4 - Olteniţa - DN4 - intersecţia DN4 cu DN Centura Bucureşti - DN Centura Bucureşti - intersecţia cu DJ401.

Lăţimea maximă a vehiculelor din cele două transporturi este 6,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri ale limitelor maxime este de 70 kilometri/oră.

Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de Poliţia Rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu.

Vezi și: Anchetă Caracal. Tonel Pop, solicitare de ultimă oră. "Pentru toți oamenii care se tem de Dincă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel