Înghețată de casă. Rețeta veche și rapidă
Autor: Ema Apostu pe 21 mai, 20:35 | Retete

Înghețata făcută în casă este mai mult decât delicioasă și mai sănătoasă decât cea din comerț. Știi exact ce și cât pui în ea. Iată rețeta veche și delicioasă.

Ingrediente

4 ouă1 cana zahăr1/2 litru lapte2 linguri făină2-3 borcane smântână

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Cum se prepară

Se amestecă gălbenuşurile cu făina, cu zahărul, laptele. Se ține pe foc până se face ca o ciulama. Când se răceşte, se adaugă smântâna, albuşurile bătute spumă, scrie alinacuisine.ro.

Se împarte compoziţia în două şi se pun arome diferite. Se adaugă arahide, stafide. Se dă la congelator.

Te-ar putea interesa și ....
Retete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri