Ingredientul GREȘIT din salata de boeuf. Motivul pentru care nu-ți iese delicioasă
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Tot mai multe gospodine greșesc atunci când prepară salata de boeuf.

Pentru o salată de boeuf cât mai gustoasă, este recomandat să se folosească carnea de vită în locul celei de pui. Carnea de vită este cea care dă adevăratul gust salatei de boeuf. 

Cum se prepară o salată de boeuf delicioasă

Pentru început aveți nevoie de un kilogram de cartofi, 500 de grame de morcovi, 400 de grame de castraveți și gogoșari murați și 450 de grame de carne de vită. Puneți la fiert cartofii, morcovii și carnea de vită. 

După ce au fiert suficient, ingredientele sunt tăiate în cubulețe mici și sunt amestecate cu mâna, pentru a combina cum se cuvine aromele. Ulterior adăugați, în funcție de preferințe, maioneză. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel