Ingrid Mocanu, devastatoare după ce Orban a anunțat OUG pe Justiție
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu
Avocata Ingrid Mocanu a reacționat sarcastic după ce premierul Ludovic Orban a spus că va da OUG pe Legile Justiției dacă se va tergiversa în Parlament. 

”Băi, io la referendum am auzit că "era" lungi întrebările alea. Da' parcă nu am auzit că ele conțineau și sintagma "cu excepția guvernelor Orban". Nici cu Ralu nu era nimic, nu?

PS - se dorește amânarea intrării în vigoare a completurilor de 3 în apel și menținerea celor de 2 și menținerea INM - ului de 2 ani, nu de 4. Deci mai rău pentru voi, băi cetățeni! Magistrați mai puțini și mai neșcoliți să vă judece... sună a înjurătură

PPS - care dați OUG-uri îl scoateți pe Dragnia din pușcărie. 

L.E - Aaaa, și să nu uit: CCR a zis prin deciziile ei (de doi bani și bune de aruncat la coș, e adevărat) că prin asumare nu se poate CONTRAZICE voința Parlamanetului, doar suplini. Dar nu-i bai, la câte decizii în plex a primit Gurul Constituției, una în plus sau în minus nici nu contează” a scris Ingrid Mocanu, pe Facebook. 

Anunțul lui Orban 

Dacă va fi atacată legea la CCR, conform procedurii, premierul a anunțat că "în cazul în care, din dorința evidentă de a tergiversa adoptarea, vom face ceea ce avem la dispoziție, ca și instrument constituțional, adică vom emite Ordonanță de Urgență".

"Dacă nu se modifică articolele din legile justiției despre care v-am vorbit, justiția va fi paralizată și noi nu vom putea accepta" a argumentat Orban.

Întrebat dacă nu s-a angajat în discuțiile cu celelalte partide să nu dea OUG pe justiție, Orban a răspuns: "Suntem într-o situație în care cred că va înțelege toată lumea și nu vom fi nevoiți să dăm OUG, dar suntem obligați să apelăm la această procedură care-ți permite adoptarea rapidă a acestor modificări."

Vezi și: Mircea Badea, exploziv după ce Orban a anunțat OUG pe Justiție! Referire la referendumul lui Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel