Înregistrare cu Portocală. Bogdan Chirieac, ironic: Slavă Domnului!
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac comentat înregistrarea cu Portocală, publicată de Victor Ponta pe pagina sa de Facebook. 

”Slavă Domnului că domnul Onea e înapoi în Parchet, șeful domnului Portocală, și eu cred că și domnul Portocală vă arată încă o dată, prin această înregistrare, că e necruțător cu corupții, deci care e problema?” a spus ironic Bogdan Chirieac.

”Până acum în presă am prezentat mii de cazuri de abuzuri, de oameni care au fost achitați de instanțele de judecată, cazuri strigătoare la cer în care sunt oameni la pușcărie, cum e Liviu Dragnea, de pildă. Justiția din România are enorm de mulți oameni de valoare, oamenii vor fi repuși în funcții și când va fi nevoie se va da probabil din nou drumul la mașină. Norocul mare că noul SRI a desființat protocoalele alea blestemate. (...)

Ce s-a întâmplat cu Portocală în România s-a întâmplat cu FBI și CIA în Statele Unite. Nu e o anchetă jurnalistică, este procurorul general al SUA care spune lucrurile astea. E un sistem care întâi s-a experimentat în România în perioada 2014-2017, după care s-a implementat chiar în SUA. Acum, SUA are anticorpi. Noi suntem respectuoși cu divizia presă în România, dar CNN și The Washington Post au luat Premiul Pulitzer-ul pe mailurile pe care le primea la noi Mircea Marean”, a continuat analistul politic Bogdan Chirieac la România TV.

”Dau foc la lumea politică” zicea Negulescu, încercând să convingă un martor să depună mărturie mincinoasă împotriva lui Victor Ponta. 

VEZI ȘI: Înregistrare cu Portocală, dată de Ponta: Care pe care, e daună totală. Dau FOC!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel