Înscrieri Școala de Poliție din Cluj-Napoca. 200 de locuri scoase la concurs
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto cluj24.ro
foto cluj24.ro
Sunt scoase la concurs 200 de locuri la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca. 

”Tinerii care au așteptat cu nerăbdare noul concurs de admitere se pot bucura în sfârșit: de azi și până în 28 februarie sunt așteptați la Inspectoratele de Poliție Județene (I.P.J.) în funcție de domiciliu/reședință, pentru a-și depune cererile de înscriere.

Pentru sesiunea februarie – aprilie 2021, la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca au fost scoase la concurs 200 de locuri, dintre care 4 pentru romi și 3 pentru ale minorități. Dosarele de recrutare depuse la I.P.J.-ui trebuie finalizate până în 10 martie.

Primul hop de care trebuie să treacă cei înscriși este evaluarea psihologică, care va fi organizată până în 8 martie.

Vor urma susținerea probei de evaluare a performanței fizice, în perioada 18-24 martie, și a probei de verificare a cunoștințelor, în 27 martie.

Ultima etapă este examinarea medicală, programată pentru perioada 29 martie – 16 aprilie. Rezultatele finale vor fi făcute publice până în 17 aprilie 2021.

Detalii privind derularea probelor concursului de admitere, precum și tematica și bibliografia, puteți găsi pe www.scoalapolcj.ro”, se arată în comunicatul IPJ Cluj, conform cluj24.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel