Inspectorii sanitari, verificări zilnice ale paturilor ATI Covid-19
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 29 apr, 17:42 | Sanatate

foto pixabay

Inspectorii sanitari din cadrul DSP-urilor vor efectua zilnic acțiuni de monitorizare și verificare a paturilor de terapie intensivă pentru Covid-19 din unitățile sanitare, potrivit modificărilor aduse Ordinului nr. 316/2021.

Conform unui comunicat al Ministerului Sănătății, personalul împuternicit de către ministrul Sănătăţii din cadrul direcţiilor de sănătate publică județene și a municipiului București va efectua zilnic acțiuni de monitorizare și verificare a paturilor ATI COVID-19 din unitățile sanitare care tratează pacienți COVID-19 și vor completa datele în macheta - Situația paturilor ATI COVID-19. 

„Specialiștii din cadrul Ministerului Sănătății au considerat necesar ca personalul împuternicit de ministrul Sănătăţii din cadrul direcţiilor de sănătate publică județene și a municipiului București să efectueze zilnic acțiuni de monitorizare și verificare a paturilor ATI COVID-19 din unitățile sanitare care tratează pacienți COVID-19 pentru a crește acuratețea datelor privind situația paturilor ATI alocate pacienților cu infecție COVID-19”, a declarat secretarul de stat Monica Althamer, se mai arată în comunicat

Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri