Insula Creta, o destinație de vacanță superbă. Imagini din paradisul elen (GALERIE FOTO)
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Insula Creta se numără printre cele mai frumoas destinații de vacanță din Grecia. Ți-am pregătit cîteva imagini cu peisajele superbe. Iată cum poți ajunge aici.

Creta este cea mai mare insulă din Grecia, cu o populaţie de 600.000 locuitori. Principalele orașe din Creta sunt capitala Heraklion, Chania, Agios Nikolaos, Hersonissos, Myrtos și Sitia.  

Cum ajungi în Creta

Poţi alege curse directe tip charter sau cu escală, de obicei în Atena. Aeroportul din Heraklion este principal poarta de acces a insulei. Aeroportul Chania găzduieşte zboruri interne, fiind locul de aterizare pentru zborurile cu escală în Atena, iar aeroportul este în general folosit pentru a ajunge pe coasta de nord a Greciei, potrivit concediu.com.

Se poate ajunge și cu maşina din Bucureşti, până la portul Pireu, de unde urci pe ferry pentru insula Creta. Sunt în jur de 1200 km, care se pot parcurge şi într-o zi, însă este de preferat o oprire pe traseu.

Vezi și: Insula Corfu, locul în care s-a născut Prinţul Philip, soţul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii (GALERIE FOTO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel