Insurecția de la Capitoliu și punerea lui Trump sub acuzare. Alina Anghel, interviu la DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalista Alina Anghel va fi prezentă vineri, 15 ianuarie 2020, la emisiunea „Pe Plan Extern”, de la DC News.

Alina Anghel, șefa secției de politică externă din cadrul televiziunii Antena 3, va analiza situația fără precedent din SUA după asaltul susținătorilor președintelui în exercițiu Donald Trump, asupra Capitoliului. 

Emisiunea va fi difuzată pe data de 15 ianuarie, începând cu ora 11:00, la DC News TV.

Jurnalista Alina Anghel va discuta și despre punerea lui Trump sub acuzare, pentur a doua oară într-un singur mandat, fapt unic în istoria Statelor Unite, dar și despre viitorul politic al actualului președinte în exercițiu și al Partidului Republican, în contextul unei Americi tot mai divizate. 

Care sunt șansele ca Trump să fie demis de Senat, miza reală a procedurii, dar și cum va arăta SUA și relația Washingtonului cu Europa, sub administrația Biden, vor fi alte subiecte abordate în cadrul emisiunii.

Interviul poate fi urmărit atât pe www.DCNews.ro, pe pagina de Facebook DC News, dar și la DC News TV

Amintim că republicanul Donanld Trump, președintele în exercițiu, refuză să recunoască că a fost învins în noiembrie 2020 de către democratul Joe Biden și acuză fraudarea scrutinului.

Iar un fapt de o gravitate fără precedent în istoria SUA s-a petrecut pe 6 ianuarie, când susținătorii lui Trump au luat cu asalt Congresul, chiar în momentul în care se certifica victoria lui Biden.

Joe Biden l-a învins pe Donald Trump la alegerile din noiembrie 2020 și a fost votat de Colegiul Electoral cu 306 voturi, faţă de 232 cât a obținut Trump. Joe Biden va deveni al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel