Întâlnire de urgență Cîțu-Barna. Arafat și premierul nu știau despre ordinul de carantinare, semnat de Moldovan - surse Digi24
Autor: Roxana Neagu pe 14 apr, 10:36 | Guvern

foto gov.ro.

Premierul Florin Cîțu se întâlnește, de urgență, cu Dan Barna, liderul USR.

UPDATE: S-a decis revocarea din funcție a lui Vlad Voiculescu și a Andreei Moldovan. 

Cîţu îi demite pe Voiculescu şi Moldovan. "Am înaintat cererea de revocare"

UPDATE: La întâlnirea de la Guvern, au ajuns și Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, dar și Raed Arafat, secretar de stat în MAI, anunță Digi24.. 

Vlad Voiculescu urmează să fie DEMIS, alături de Andreea Moldovan- surse Digi24

Dacă după ședința de coaliție, PNL a anunțat că USR PLUS își asumă erorile ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, astăzi, după ordinul privind punctajele de carantinare publicat în Monitorul Oficial și semnat de Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, premierul Florin Cîțu l-ar fi chemat de urgență pe Dan Barna, lider al USR PLUS, la o ședință-fulger, conform Digi24. 

Vizată ar fi Andreea Moldovan, care ar urma să fie demisă, după cum a anunțat, pe surse, și Antena 3.

Într-o intervenție la Digi24, de marți seară, Andreea Moldovan a afirmat că a purtat discuții despre acest ordin cu ministrul Sănătății, Vlad Voicuelscu, dar nu a discutat ea direct cu premierul Florin Cîțu.

Despre forma finală a ordinului, se pare, conform Digi24, că nu știau nici Raed Arafat, nici Florin Cîțu. Se pare că ordinul nu are avizul CNSU, care era obligatoriu, ci doar o opinie consultativă a grupului tehnico-științific din CNSU.  

Guvern Vezi toate articolele
Crossuri parteneri