Interlop din clanul Corduneanu, SCANDAL la piscină: „BAG 20 DE CUȚITE ÎN TINE”
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Clanul Corduneanu lovește din nou. Interlopul ieșean Bogdan Corduneanu a făcut un scandal monstru la o piscină, după ce i s-au cerut bani pentru un bilet. 

Bogdan Corduneanu, membru al clanului cu același nume, este cercetat sub control judiciar pentru port ilegal de obiecte periculoase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Interlopul a făcut scandal pe 12 iulie, la piscina Tiki Village din Iaşi.

Alături de soție și fratele Florinel, interlopul Bogdan Corduneanu participase la un concert susţinut de Dan Ciotoi.

La ieșirea din local, Bogdan Corduneanu i-a reproşat unuia dintre reprezentanţii unităţii că i-a cerut bani pe bilet atunci când a intrat la concert. De față cu zeci de persoane, Corduneanu a scos un briceag şi l-a ameninţat pe reprezentantul Tiki Village că îl va înjunghia de 20 de ori.

Într-un final, interlopul s-a lăsat liniștit de fratele său și a plecat acasă. Ulterior, a fost chemat la Poliție.

Răzvan Huțanu, avocatul lui Bogdan Corduneanu, a declarat că „în imaginile de pe camerele video nu se distinge exact dacă a fost sau nu folosit vreun cuţit. Mai mult decât atât, este vorba despre o sesizare din oficiu. Nu a fost formulată nicio plângere de către persoana vătămată. Sunt convins ca nevinovăţia clientului meu va fi dovedită”, potrivit Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel