Interlopi și foști ofițeri din serviciile de informații, în lupta electorală
Autor: Irina Constantin pe 22 sep, 17:24 | Alegeri locale 2020

Ștampilă de vot

Suntem pe ultima sută de metri înainte de alegerile locale, care vor avea loc duminică, și informații uluitoare ies la iveală.

Flux24.ro scrie că fostul primar PDL, acum candidat al PER la Primăria Craiovei, ar fi apelat la membrii clanului Pară pentru a-l susține în campanie. Asta nu înainte de mișcarea candidatului PNL la aceeași primărie, Nicolae Giugea, să fi obținut sprijinul clanului Vaticanu, menționează sursa citată. 

Și cum campania electorală nu ar fi fost îndeajuns de ”condimentată”, sursa menționată mai scrie că, pe lângă interlopi, campania electorală este ”presărată” și cu oameni care au fost în servicii, precum comisarul-șef în rezervă Georgel Enescu, numărul 7 pe lista PNL pentru Consiliul Local Municipal Craiova. El ar fi fost demis în 2008 din vârful Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, culmea, după o răfuială între clanul interlop Pară și firma de pază a unui anume ”Enryco” (Constantinescu). Când Georgel Enescu conducea IPJ-ul Dolj, primar era chiar Aurică Solomon, iar prefect Nicolae Giugea, mai arată flux24.ro, care scrie și despre parcursul profesional al lui George Enescu: ofițer la dispoziția IGPR - șef al DGIPI Olt - DGIPI Dolj. 

”Surse politice precizează că președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, fost șef PDL, l-a plasat pe Georgel Enescu (de asemenea fost susținător PDL) pe listele PNL Craiova, pentru a putea „întoarce armele” împotriva lui Nicolae Giugea (impus de însuși Ludovic Orban, de la București) și pentru a-l susține, pe ultima sută de metri, pe Aurică Solomon, fost primar PDL al Craiovei, pentru un nou mandat.” mai notează sursa citată. 

Te-ar putea interesa și ....
Alegeri locale 2020 Vezi toate articolele
Crossuri parteneri