Internaţionala americană Carli Lloyd, tentată să-şi încerce şansa în NFL
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Jucătoarea americană de fotbal Carli Lloyd, dublă campioană mondială cu echipa Statelor Unite, a declarat marţi că se gândeşte în mod serios la un viitor în liga profesionistă de fotbal american (NFL) pe postul de kicker, transmite Reuters.

Vreau să încerc. Vreau să pun casca şi echipamentul şi să şutez în minge din doi paşi. Iar de acolo voi vedea, a declarat Lloyd într-un podcast ESPN al unei foste jucătoare, Julie Foudy, confirmând zvonurile că ar putea deveni prima femeie care joacă în NFL.

Un clip video devenit viral o arată pe fotbalistă şutând o lovitură de la 55 de yarzi la un antrenament al echipei de fotbal american Philadelphia în august.

Lloyd a relatat în emisiune că două echipe au dorit să o folosească în meciuri din presezon, dar un detaliu contractual a împiedicat-o.

Carli Lloyd (37 ani) a declarat că mai are câţiva ani din cariera de fotbalistă şi speră că va participa la Jocurile Olimpice din 2020, dar nu a exclus posibilitatea de a evolua în câteva meciuri din presezonul NFL până atunci.
AGERPRES 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel