Intervenție contracronometru la Cluj. Bărbat prins sub un mal de pământ - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: ISU Cluj
Foto: ISU Cluj
Pompierii intervin de urgență pentru scoaterea unui bărbat ce a fost prins sub pământ. 

UPDATE 23:15: Bărbatul prins sub malul de pământ a fost scos de salvatori. Acesta a fost declarat decedat. 

”Bărbatul, de cca 40 de ani, a fost scos de sub pământ, însă acesta prezenta rigiditate cadaverică, astfel încât nu au putut fi aplicate manevre de resuscitare. Buldoexcavatoarele au fost utilizate pentru a stabiliza malurile șanțului, iar pompierii au acționat cu lopeți, o mistrie și chiar cu mâinile goale pentru a putea extrage bărbatul de sub pământ”, a declarat ISU Cluj. 

UPDATE: La ora 22:30, reprezentanții ISU Cluj au precizat că pompierii depun eforturi în continuare pentru scoaterea de sub pământ a bărbatului. 

”Excavatoarele au putut fi utilizate până la un moment dat, iar acum se scoate pământul cu lopeți și alte ustensile”, a anunțat ISU Cluj. 

- Știrea inițială - 

O autospecială de pompieri, un echipaj de ambulanță al Serviciului Județean de Ambulanță Cluj și două buldoexcavatoare din cadrul primăriei Tureni acționează în aceste momente pentru a scoate un bărbat surprins sub un mal surpat de pământ, la o adâncime de aproximativ patru metri.

”Bărbatul era în stare de inconștiență, în momentul sosirii pompierilor, și era acoperit de pământ până la nivelul gâtului. Solicitarea a fost realizată în jurul orei 20.30, iar evenimentul s-a produs între localitățile Tureni și Petrești”, a anunțat ISU Cluj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel