INTERZIS în starea de alertă! Mirela Vaida: ”Să găsească o formulă!” Comparație tulburătoare cu Franța
Autor: Rodica Mitu pe 18 mai 2020 / 13:46 | Cultura
Exclusiv

Mirela Vaida

Mirela Vaida a acordat un interviu la DC News.

Mirelei Vaida îi lipsește foarte mult teatrul în această perioadă.

„Îmi lipsește teatrul. Sunt alături de colegii mei artiști din România", a zis Mirela Vaida în cadrul unui interviu acordat DC News TV.

„Magazinele alimentare sunt non-stop deschise. De acolo, putem să golim rafturile, să ne facem provizii pentru cinci ani, să stăm liniștiți în buncăre, pentru că nu vom muri de foame. Lăsăm farmaciile deschise pentru că omul are nevoie să bage în el tot felul de medicamente și antibiotice, chiar și atunci când nu e cazul. Dar nu deschidem teatrele, cu sufletul și spiritul mai stăm un pic", a zis Mirela Vaida.

„Dacă e liber să ne hrănim cu ce vrem noi, ar trebui să fie liber pentru toată lumea, bineînțeles respectând anumite reguli, anumite măsuri de igienă, siguranță", a punctat ea.

„Să se găsească o formulă!", a continuat Mirela Vaida, făcând referire apoi la Franța. „Țineți minte în Franța, după drama cumplită cu Charlie Hebdo, că se puneau clovni pe străzi ca să mai delecteze un pic publicul care era terorizat. Noi nu vrem să fim clovni, noi vrem să fim artiști și să ne facem meseria!"

 

 

Mirela Vaida, la DC News TV

 

Te-ar putea interesa și ....
Cultura Vezi toate articolele
Crossuri parteneri