Întrebarea zilei: Nu ar trebui ca primarul Clotilde Armand să facă un autodenunț?
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Autodenunțul lui Clotilde Armand
Autodenunțul lui Clotilde Armand
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că va preda DNA documentele privind serviciile juridice plătite de Poliția Locală de aproximativ 2 milioane lei în perioada 2018-2020.

„Anul trecut, în luna noiembrie, am abrogat hotărârea prin care fosta administraţie PSD a externalizat serviciile juridice din Poliţia Locală Sector 1. Acum, procurorii DNA au solicitat Primăriei Sectorului 1 să le predăm toate documentele privind serviciile juridice plătite de Poliţia Locală a Sectorului 1. Şi noi vom da curs acestei solicitări. (...) Avocatul fostului primar a încasat în perioada 2018-2020 aproximativ 2 milioane de lei doar de la Poliţia Locală pentru servicii juridice, cu toate că instituţia are un Serviciu juridic.

De cine a fost condus acest Serviciu până să vin eu în primărie? De reprezentatul PSD în BES 1, doamna care apărea din senin pe la acţiunile mele în campanie şi încerca să le denatureze, doamna care în prezent a ajuns asistent parlamentar la cabinetul primarului cu diamante. Tot doamna respectivă a dat în judecată prin Poliţia Locală nişte jurnalişti independenţi pentru că au avut curajul să publice date din SICAP (adică publice) despre jaful din banii publici", a scris Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, pe Facebook.

În acest context, ne întrebăm dacă nu ar trebui ca primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, să facă un autodenunț?

Ne întrebăm dacă, în acest caz, nu ar trebui să facă și Clotilde Armand un autodenunț pentru că firma Egis, la care lucra, făcea consultanță la autostrada Transilvania (Bechtel), deși CNAIR avea experți. Nu este același lucru privind externalizarea serviciilor?

VEZI ȘI: Shirley Șerban, profesoară în Noua Zeelandă, căsătorită cu un român, virală pe rețelele sociale: Trebuie să recunosc că IUBESC mâncarea și țuica! / video

VEZI ȘI: Gheorghiță: Vaccinurile sunt în egală măsură eficiente față de tulpina Delta cu o condiție

VEZI ȘI: USR-PLUS râde de ”Buzăul care a bătut Parisul”: Concursuri fantomă, de dragul imaginii

VEZI ȘI: De ce Dragoș Anastasiu a lăsat Germania pentru România: A fost cea mai bună decizie

VEZI ȘI: Educație sexuală în România. Ce nu o să înveți la școală și e mai periculos decât riscul ca Gigel să rămână băiețel toată viața

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel