Investiții de amploare în Sectorul 5. Daniel Florea: 20 de milioane de euro în plus la bugetul local
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a explicat cât durează eliberarea unei autorizații de construire. Mai mult, investiții de amploare vor fi făcute în acest sector în perioada imediat următoare. 

”Autorizațiile de construire se pot elibera în maximum trei luni. Mai mult, fiecare proprietate a fiecărui om din Sectorul 5 a crescut în medie cam cu 120 de euro pe metru pătrat, fie că vorbim despre clădiri, fie că vorbim despre terenuri. Sunt firme foarte mari de construcții din străinătate, firme care au investit în alte sectoare din București sau din jurul Bucureștiului și care acum construiesc în Sectorul 5. De exemplu, deși avem toate instituțiile importante ale statului român, nu avem decât 2% dintre birourile din București. În acest moment se poate construi fără niciun fel de problemă. Astăzi am dat aprobare pentru opt clădiri de birouri. Toate aceste investiții de care vorbesc ar putea să aducă în jur de 20 de milioane de euro la bugetul local pe an, impozite și taxe locale. Valoarea fiecărei proprietăți, construcție, va fi cam cu 20% mai mare într-un an, iar la terenuri între 50 și 100%”, a declarat Daniel Florea, primarul Sectorului 5, în direct la România TV.

Realizarea PUZ-ului de Sector a dus la creșterea valorii proprietăților, așa cum este explicat de către primarul Daniel Florea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel