Investiţii majore în România. De Ce NU s-au realizat. Ludovic Orban EXPLICĂ. "CATASTROFAL"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ludovic Orban a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, de ce nu s-au realizat investiții majore în ultimii 30 de ani și de ce nu avem o autostradă care să străbată țara, de la un capăt la altul. Află totul din evenimentul "Upgrade România - Investițiile, motorul de pornire a economiei".

Întrebat de ce nu am făcut investiții majore în ultimii ani și ce ne-a lipsit de nu avem o autostradă care să străbată întreaga țară, Ludovic Orba a răspuns:

"În primul rând, a lipsit voința politică, în cele mai multe Guverne. În al doilea rând, resursele alocate au fost mult sub nivelul necesar. În al treilea rând, managementul proiectelor a fost catastrofal în foarte multe guvernări. În al patrulea rând, procedurile de licitație au fost extrem de greoaie. Proiectele de infracstructură sunt de regulă proiecte complexe, despre care trebuie să știi foarte multe lucruri, pentru a putea să asiguri un management corect, performant al acestor proiecte", a declarat Ludovic Orban, în cadrul evenimentului "Upgrade România - Investițiile, motorul de pornire a economiei", organizat de DC MEDIA GROUP.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel