Ioana Constantin: Clotilde Armand trebuie să plece din funcție! Și nu e vorba doar despre gunoi
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Facebook Ioana Constantin
Facebook Ioana Constantin
"Campionatul mondial de gunoi s-a prelungit la Sectorul 1", anunţă Ioana Constantin (PMP).

"Campionatul mondial de gunoi s-a prelungit la sectorul 1. Joacă Franța cu Italia, înțelegem după ce tocmai ne-a anunțat primărița că firma de salubritate e ca mafia italiană. Noi iar nu ne-am calificat. #sicialiavsparis.

Clotilde Armand cere din nou stare de alertă în sectorul 1 din cauza situației sanitare. Adevărul e că sectorul 1 e un focar de infecție, o groapă de gunoi la propriu. Tomberoane, trotuare, pasaje, străzi pline de gunoi, șobolani, gândaci care au invadat la propriu locuințele, țânțari și un miros îngrozitor în multe zone.

Un sector luat prizonier într-un război în care cetățenii nu poartă nicio vină. Contractele se rezolvă în instanță, dar Clotilde Armand a ales calea spectacolului. Așa că, mafia asta cu care se bate ea i-a livrat marfa: gunoi peste tot. Contractul trebuia renegociat, când primăria era încă în avantaj, am mai spus-o. Restul diferendelor se rezolvă în instanță, nu transformând întreg sectorul într-o groapă de gunoi.

Pentru ce-a făcut din sectorul 1, practic, Clotilde Armand trebuia să plece din funcție. Și, nu, nu e vorba doar despre gunoi. Întreg sectorul a fost îngropat și blocat de lipsa capacității de management. Niciun locuitor al sectorului 1 n-a vrut să treacă de la hoție la prostie.

E suficientă ipocrizie: dacă sectorul 1 arăta așa și locuiam cu șobolani și gândaci sub orice alt partid politic era un scandal uriaș. Dubla măsură distruge mai mult decât ne dăm seama", transmite Ioana Constantin, politician PMP, printr-un mesaj publicat pe Facebook.

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1 cere Prefecturii să declare stare de alertă din cauza gunoaielor

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1 cere Prefecturii Municipiului Bucureşti să declare starea de alertă pe o perioadă de 30 de zile, din cauza situaţiei sanitare cauzate de necolectarea gunoiului de către Romprest Service SA, potrivit unui comunicat al autorităţii locale transmis, miercuri, Agerpres.

Decizia a fost luată în baza unei analize de risc a stării actuale a Sectorului 1, fundamentată pe un raport al Compartimentului Protecţia Mediului din cadrul Poliţiei Locale Sector 1 şi pe o notă privind deficienţele activităţilor de curăţenie stradală realizată de Direcţia de Utilităţi Publice, Salubrizare şi Protecţia Mediului Sector 1. Conform analizei, deşeurile municipale din Sectorul 1 nu sunt colectate de peste 20 de zile, creând acumulări pe străzi, în special în zona centrală şi în cele cu tranzit intens, precizează autoritatea locală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel