Ioana Constantin: Clotilde Armand a modificat stema României!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Clotilde Armand
Facebook Clotilde Armand
Ioana Constantin (PMP) o critică dur pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, după ce Primăria Sectorului 1 a publicat pe pagina de socializare o fotografie cu o stemă a municipalităţii. 

"Clotilde Armand a modificat stema României. Până și crucea a dispărut. Această Rușine absolută se numește “stema Primăriei Sector 1” prin decizia primăriței Clotilde Armand. O bătaie de joc la adresa identității noastre naționale și a simbolurilor. Fără cruce, fără drapel, fără simbolurile care compun stema și pe care toți cetățenii le recunosc.

A terminat de rezolvat toate problemele din cel mai murdar sector al Capitalei și s-a apucat de grafică și de batjocorit simbolurile naționale!

Azi, până și Nicușor Dan a anunțat că nu îi cedează parcurile Herăstrău și Cișmigiu, mai întâi să rezolve problemele sectorului.

Ce Rușine, câtă incompetență și cât dispreț! Le adresez rugămintea consilierilor locali de bună credință, indiferent de partid, să facă demersurile pentru ca această Rușine fără margini să fie eliminată din comunicarea oficială a Primăriei Sector 1", a scris Ioana Constantin pe Facebook. 

Ioana Constantin a criticat-o pe Armand şi pentru "rezolvarea" contractului cu Romprest 

"Frecvențele se reduc cu 45%, nu tarifele cu jumătate, cum iar dezinformează primărița pe Facebook! În documentul de mai jos e foarte clară solicitarea primăriei către Romprest, se reduc programele, se ajustează, se reduce curățenia pentru că nu sunt bani. Concret, Primăria sector 1 cere prestarea unor programe reduse și invocă bugetul aprobat.

Practic, primăria se roagă de Romprest. O reducere de 45% înseamnă curățenie doar 4 zile pe săptămână. Referindu-ne aici inclusiv la măturat, spălat străzi etc. Iar minuta de ieri, documentul al doilea în comentarii, arată exact că la înțelegerea asta s-a ajuns, acord încă nesemnat, deși nu asta anunță primărița. Era prea curat sectorul 1, nu-i așa? Prin urmare, minciuna continuă!

Nu e nicio luptă pentru a salva bani, e o luptă pentru a-și salva imaginea primărița. Și totuși, de ce au suportat locuitorii din sectorul 1 mormane de gunoi, gândaci, șobolani și un focar de infecție atâtea luni, dacă reduci la jumătate curățenia? Clotilde Armand trebuie să spună public transparent si urgent:

1. De ce a fost nevoie de starea de alertă și cât ne-a costat?

2. De ce am plătit 3 operatori de salubritate și care a fost activitatea concretă a fiecăruia?

Concret: Câte tone de gunoi au ridicat celelalte 2 firme? Câte tone a ridicat Brai Cata? Câte mașini a avut REBU sau a avut REBU mașini pentru a ridica gunoiul?

3. Cu regulamentul de salubritate cum rămâne, nu-l încălcați cumva prin această ”diminuare” cu 45% a frecvențelor stabilitate?

Să pui în pericol sănătatea oamenilor pentru imagine și pentru reglaje fine financiare, să introduci starea de alertă ca apoi să reduci la jumătate curățenia, asta e ticăloșie! Totul e minciună, dezinformare, omisiune, joc de imagine. Să vă fie rușine! Sectorul 1 nu merita o asemenea umilință. Adevărul învinge!", a scris Ioana Constantin pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel