Ioana Constantin (PMP) i-a găsit poreclă lui Vlad Voiculescu: Așa-i zic pentru că e într-o veșnică văicăreală
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ioana Constantin, la DCNewsTV
Ioana Constantin, la DCNewsTV
Ioana Constantin (PMP) a vorbit la interviurile DC News despre conflictul dintre Vlad Voiculescu, pe care îl numește „Dl. Goe”, și Sorin Cîmpeanu.

Ioana Constantin (PMP) consideră că, în prezent, România trece „printr-o criză extrem de puternică de autoritate.”

Ea a dezvăluit la interviurile DC News că îl numește pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, „Dl. Goe” pentru că este „supărat pe tot ce se întâmplă.” De asemenea, Ioana Constantin a comentat conflictul pe care Voiculescu îl are cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Eu îi spun Dl. Goe domnului Voiculescu de la Sănătate dintr-o veșnică văicăreală, supărat pe tot ce se întâmplă, se ceartă continuu cu domnul Cîmpeanu de la Educație.”, a spus Ioana Constantin la DCNewsTV.

Ioana Constantin a precizat că „Domnul Cîmpeanu e și dascăl, a fost și rector, deci e un bun manager, a mai fost ministru al Educației... Toată ziua trebuie să-i răspundă, să-i explice domnului Voiculescu de ce e nevoie să faci anumite lucruri. Până la urmă e dascal (n.red. Sorin Cîmpeanu), poate prinde în acest rol, dar obosești să faci asta.”

„Nu mai ai autoritatea autorităților în România, de asta a existat și loc pentru manifestări extremiste și populiste în România.”, a menționat Ioana Constantin (PMP).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel