Ioana Constantin (PMP), mesaj de Ziua Națională: Asta îi lipsește României!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ioana Constantin  Foto: Facebook
Ioana Constantin Foto: Facebook
De 1 Decembrie, Ioana Constantin (PMP) a scris câteva rânduri despre și pentru România.

Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP și candidat pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a transmis pentru „românii de pretutindeni” un mesaj de „La mulți ani!”.

„Să iubim România, azi și în fiecare zi! Suntem o națiune puternică, chiar dacă ne-am îndoit des de asta. Anul acesta aspru a arătat și tot ce e mai frumos într-o națiune: solidaritatea, empatia, credința.

Și până la capăt, am depășit frica, am încercat să corectăm neputințele sistemului nostru de sănătate și sistemului nostru de învățământ, sărbătorim din nou viața, începem să ne bucurăm din nou alături de familie și de prieteni. Avem obligația ca din întregul culoar de opotunitate pe care criza sanitară l-a deschis să fructificăm totul pentru România și pentru un viitor prosper”, a scris Ioana Constantin pe Facebook.

Ioana Constantin (PMP): Asta îi lipsește României 

În continuare, Ioana Constantin a susținut că „României îi lipsesc marile caractere între cei care o conduc, îi lipsesc faptele concrete, e prea multă micime, prea multă minciună, prea puțin adevăr și devotament. Poate alegerile de duminică vor da un Parlament care să se ridice la înălțimea vremurilor.”

„Cu grijă unii față de ceilalți, cu multă determinare, vom reuși! Vom mișca România înainte! Să nu uităm azi, de 1 Decembrie, nici de Basarabia, de obiectivul nostru mare: reîntregirea țării, Unirea. Cu gândul la românii din Basarabia, la românii de pretutindeni, Dumnezeu să Binecuvânteze România! La mulți ani, România!”, a încheiat Ioana Constantin.

La mulți ani, români de pretutindeni! Să iubim România, azi și în fiecare zi! Suntem o națiune puternică, chiar dacă...

Publicată de Ioana Constantin pe Luni, 30 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel