Ioana Constantin: ”Sectorul 1 și Sectorul 2, o calamitate. Demersurile primarilor, o nebunie”. Elevii, luați la țintă
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ioana Constantin, la DCNewsTV
Ioana Constantin, la DCNewsTV
Ioana Constantin (PMP) a oferit un interviu pentru DC News privind carantina, criza politică și deciziile pentru români, în care a vorbit și despre ce se întâmplă în Sectoarele 1 și 2 ale Capitalei. 

Ioana Constantin (PMP) a comentat la DCNewsTV activitatea USR în administrația publică locală, acuzând că există „primari extrem de slabi.”

Sectorul 1 și Sectorul 2 sunt o calamitate: munți de gunoaie... Acești primari s-au luat la trântă cu bursele elevilor. Dintre tot ce ai de făcut tu ca primar în lumea asta, ai găsit fix bursele elevilor că nu sunt date cum trebuie. Am văzut că domnul Mihaiu de la Sectorul 2 avea o problemă că profesorii dau note prea mari special ca să încurajeze financiar elevii. Doamna Clotilde Armand inventa un nou regulament pentru burse.”, a declarat Ioana Constantin (PMP) la interviurile DC News.

Ioana Constantin crede că toate aceste demersuri ale primarilor USR sunt „o întreagă nebunie.”

„Domle, ocupă-te de altceva: aceste sectoare pline de gunoaie, niciodată nu a existat atâta grijă pentru spațiile verzi.”, le-a transmis Ioana Constantin primarilor Clotilde Armand și Radu Mihaiu. 

Ioana Constantin a amintit, de asemenea, și de intervenția de miercuri de la metrou a edilului Radu Mihaiu, care a fost criticat dur în fața camerelor televiziunilor în scandalul evacuării și demolării spațiilor comerciale.

Gândiți-vă ce scor va obține PSD-ul peste patru ani cu astfel de personaje, astăzi, în administrația publică.”, a încheiat Ioana Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel