Ioana Ginghină, nou IUBIT. TEAMA fiicei sale. Reacția NEAȘTEPTATĂ pe care a avut-o. "Pot sa-l iubesc și pe tata?"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ioana Ginghină iubește din nou, după un divorț dureros. Actrița a povestit cum i-a dat vestea fiicei sale și ce reacție a avut micuța. 

Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Cristi Pitulice, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism. Vedeta a povestit pe blogul său despre cum i-a spus fiicei sale că în viața lor a apărut un alt bărbat și despre reacția pe care e avut-o fata.

A fost mereu sinceră cu fetița ei

După ce s-a simțit pregătită să își dea șansa să iubească din nou după divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a decis că trebuie să îi spună și Ruxandrei, fiicei sale, pentru ca aceasta să nu afle din presă. 

„Nu voiam să fiu “prinsă” de paparazzi și Ruxandra să nu știe chiar nimic, ba mai mult, fiind o fetiță mare de 12 ani, 11 la acel moment, se cam prinde de foarte multe lucruri. Așa că la sfatul terapeutului am zis că ar fi cazul să-i spun Ruxandrei că mă vad cu cineva.

I-am gătit paste cu brânză și desert și într-un mod cât se poate de normal, i-am spus că mă întâlnesc cu cineva, de ceva timp. Am subliniat în discursul meu, că ea va fi întodeauna prioritatea mea, ceea ce înseamnă că nu îi voi prezenta această persoană decât când voi simți că este momentul, iar momentul va fi când voi știi că este ceva pe termen lung. Terapeutul m-a avertizat că va fi o confuzie amestecată cu emoție, dar că în final Ruxi va fi fericită pentru că eu sunt fericită”, a scris Ioana Ginghină pe blog-ul său.

Cum a reacționat Ruxandra

În primă fază, reacția Ruxandrei a făcut-o pe Ioana Ginghină să se simtă egoistă, dar, după ce fata a procesat informația, actrița a fost absolut surprinsă.

„Când i-am văzut fața, care exprima ceva între zâmbet, șoc, poate și puțină groază, m-am simțit cea mai egoistă mamă. În timp ce gândeam niște cuvinte logice și care ar putea repara daunele pe care tocmai le făcusem, Ruxi a sărit de pe scaun și m-a îmbrățișat. Apoi luminată la față, cu ochii mari și curioși a început să-mi pună întrebări, multe și rapide. Cu cine mă întâlneam? O să mă căsătoresc? Unde o să mergem în luna de miere? Când facem copil? Poate să fie ea domnișoara de onoare la nuntă? Cu cine va sta când mergem în luna de miere?”, a mai scris Ioana Ginghină.

Teama fiicei Ioanei Ginghină

Odată cu trecerea timpului și procesarea informațiilor, fata a început să-i pună actriței întrebări din ce în ce mai profunde și era înghijorată că nu va avea sufiecientă iubire de oferit. 

„Au trecut doar câteva zile, până la întrebările mai grele. Persoana cu care te întâlnești va fi tatăl meu vitreg? Pot sa-l iubesc și pe tata și pe cineva nou în același timp? Trebuie sa-l iubesc? Mă pregătisem să răspund la întrebări despre timpul meu, să îi confirm prioritățile, să o asigur că voi fi întotdeauna acolo pentru ea, dar la genul acesta de întrebări nu mă gândisem. I-am spus că indiferent cine intră în viața noastră, părinții ei sunt Alexandru și cu mine. Însă i-am spus că inimile noastre sunt capabile de mai multă iubire decât ne-am putea imagina vreodată”, a completat actrița. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel